Καλώς ήλθατε στο kosmarket.gr! Μία νέα προσέγγιση των αγορών σας μέσω διαδικτύου. Σύντομα, Σίγουρα, Γρήγορα έχετε τις καλύτερες τιμές στην πόρτα σας.

Το kosmarket.gr είναι η ηλεκτρονική παρουσία του καταστήματος  «ΝΙΚΟΛΕΝΔΡΗΣ  ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Ο.Ε.» που εδρεύει στην ΚΩ, στην Ελλάδα  (ΑΦΜ 999698324 / Δ.Ο.Υ: ΚΩ).

Το εμπόριο για εμάς είναι οικογενειακή υπόθεση λόγω του οτι δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του εμπορίου απο το 1985 με πρωτεργάτη τον πατέρα μας Γεώργιο Νικολένδρη, έναν έμπορο με βαθιά γνώση στα οπωροκηπευτικά  η οποία τον  κατέστησε πρώτο έμπορο στο νησί της Κω. Κληροδότημα μας η γνώση του στα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πρωτοπόροι και  εμείς συμβαδίζουμε  στις ανάγκες της σημερινής ζωής με τους εξαντλητικούς ρυθμούς και είμαστε δίπλα στον καταναλωτή- φίλο-η με το πρώτο πανελλαδικά κατάστημα- super market on line . Στόχος μας υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πιο συμφέρουσες τιμές άμεσα στην πόρτα σας με ένα απλό κλικ!!!

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του, τόσο μέσα στο χώρο του καταστήματος όσο και στο διαδικτυακό χώρο.

Με λίγα λόγια είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο μας , πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.