Πως Μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Ο τρόπος καταχώρησης μια παραγγελίας είναι πάρα πολύ απλός και γρήγορος.

Βρίσκεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.kosmarket.gr .

Εκεί έχετε δύο επιλογές για να κάνετε την παραγγελία σας

1ος Τρόπος :  Στο επάνω μέρος του ηλεκτρονικού καταστήματος υπάρχει μια επιλογή «ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ» αυτό είναι μια λίστα στην οποία μπορείτε απλά να γράψετε όλα τα ψώνια που θα επιθυμούσατε να κάνετε  π.χ. αυγά γάλα ρύζι ή με το εμπορικό τους όνομα λ.χ. χλωρίνη Klineex

2ος Τρόπος: Και πιο ευχάριστος είναι να πάτε στο επάνω μέρος όπου είναι όλα τα προϊόντα  χωρισμένα σε ομάδες και εκεί μπορείτε να δείτε όλα όσα υπάρχουν στο  κατάστημα και να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε .

 Έπειτα στο επάνω μέρος της σελίδας εμφανίζεται ένα καλαθάκι που σας ενημερώνει για τον αριθμό των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και για το συνολικό κόστος τους. Η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στο ποσό των 30€.

Τέλος ανοίγει μια φόρμα στην οποία συμπληρώνεται τα στοιχεία σας  για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει  ή για περαιτέρω διευκρινήσεις. Τόσο λοιπόν απλά και γρήγορα τα ψώνια σας έρχονται στην πόρτα σας.

 Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.